Guns N Roses

I Los Angeles i 1985 ble det stiftet et band som skulle ta hele verden med storm – dette var bandet Guns N Roses. Gjennom sin storhetstid på slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet, slapp de mange sanger og album som skulle definere en hel generasjon med musikk. Titler som «November Rain», «Welcome to the Jungle» og «Sweet Child o’ Mine» er sanger vi alle kan, eller har hørt. Dette bandet har solgt over 100 millioner album, noe som gjør dem til et av de mest suksessrike rock-bandene noe sinne.

Medlemmer

Guns N Roses har 7 nåværende medlemmer, men hele 12 tidligere medlemmer. De nåværende medlemmene av bandet er Axl Rose (Vokal), Duff McKagan (Bass), Richard Fortus (Gitar), Slash (Gitar), Dizzy Reed (Keyboard, Piano), Melissa Reese (Multiinstrumental) og Frank Ferrer (Trommer). Innenfor Rock er kanskje Axl Rose og Slash to av de mest kjente navnene i historien.

Innflytelse på populærkultur

Musikk har en stor innflytelse på populærkultur, spesielt om musikken selger over 100 millioner album. Guns N Roses finner vi igjen overalt innenfor mote, spill på casino, annen musikk og ungdomskultur på 90-tallet. Hva vi putter i ørene våre har faktisk mye å si for hvordan vi lever livet vårt.

Guns N Roses prestasjoner

Guns N Roses har holdt på i over 30 år, og i løpet av denne tiden har de skaffet seg mange nominasjoner og priser fra prestisjetunge seremonier. Fra American Music Awards har Guns N Roses hele 8 nominasjoner og har vunnet 4 av dem. Fra Billboard Music Awards har bandet 1 seier- Fra MTV Music Awards har de også raket inn hele 4 priser fra 8 nominasjoner. Videre har bandet skaffet seg mange andre priser, nominasjoner og bragder som et av tidenes største rockeband.