Slik fungerer oddsbonus

Mange tenker at det å skulle spille på odds bare gjelder i fotball eller sport. Dette tilhører fortiden. I dag er det fullt mulig å satse penger på hva det enn skulle være, alt fra idrett til musikk. Oddsbonuser er bare et klikk unna og er et godt verktøy for deg som aldri har spilt på oddsen før og for deg med lang erfaring.

Velkomstbonus

Det finnes mange ulike oddsbonuser. Den mest vanligste er velkomstbonus. Dette er en eksklusiv bonus som kun tilbys deg som er ny spiller. Når du første gang velger å lage deg en bruker på en oddsnettside for å legge inn en innsats på for eksempel hvilket rockeband som vinner årets beste album, vil du kunne motta denne bonusen.

Cashback

En annen svært populær bonus blant oddsspillere er cashbackbonus. Denne vil avhenge av hvor mye du faktisk spiller. Den utløses ved at du får tilbake noe av det du har spilt for. Som oftest er det da snakk om en prosentandel av det du har tapt innenfor en forhåndsbestemt periode. Det betyr at du reduserer risikoen for høye tap. Dette gjør det tryggere å legge inn en innsats på det bandet du mener er Norges største og beste band.